Екскурзии Почивки Хотели

Начало English Bulgarian Facebook
тел +359 2 980 00 32
mobile :+359 878 272 100
mobile +359 879 368 664
e-mail:office@bellatravel.eu
цена до:
ГЪРЦИЯ 2024
Ранни 40%
ИСПАНИЯ 2024 СПА България
ХОТЕЛИ
ТУРЦИЯ 2024 ИТАЛИЯ
Екскурзии
Екскурзии,ПОЧИВКИ
BELLATRAVEL.BG
Контакти

КЕНИЯ

КЕНИЯ

 

 Кения е държава в Източна Африка, граничи на юг от Индийския океан. В рая, с кокосовата палма ресни бели пясъчни плажове и красиви коралови рифове на южното крайбрежие на Кения да се направи една от най-красивите ваканционни дестинации в света. Туристите тази част на Африка е добре развита, така че много хотели са отворени за гости от цял свят.

Почивка на море, гурме пътуване или сафари пътуване, с убедителните последната минута пътуване на оферти по резервация на почивка в Кения . Добре дошли в рая!
Кения бряг - ваканция на плажа
Особено от страна все още напълно непокътната плаж на Diani Beach предлага всичко, което може да мечтаят за перфектната почивка само: Endless, фин пясък под палмови дървета, блестящо тюркоазено море и зашеметяващи места за гмуркане.

богат и колоритен флората и фауната на Кения ще направят почивката ви в южното крайбрежие на Кения да бъде пътуване за сетивата. Marvel в пленителен традиционните танци на местните жители и да бъдат вдъхновени от ритъм на барабаните и ви отведе до един друг свят!

Многобройните национални паркове и ловните резервати и способността да се направи пътуването си едно вълнуващо пътуване сафари до южния бряг на Кения за едно незабравимо и уникално преживяване. Това е абсолютно заслужава пътуване до Момбаса, най-големият пристанищен град в Кения. Тук можете да старата крепост "Форт Исус" от 16-ти Век посещение с вграден музей, разходка из обект на световното наследство на ЮНЕСКО, принадлежащи красива стария град и чудо на легендарния бивни: огромни бивни, които служат като врата, докато sind.sind символ на града.

Кения е африканската страна изток граничи на юг от Индийския океан. В фантастично, с кокосови палми ресни бели пясъчни плажове и красиви коралови рифове на северното крайбрежие на Кения да се направи една от най-красивите туристически дестинации по целия свят.! Преди всичко, ваканционно селище на Watamu Turtle Bay предлага всичко, което може да мечтаят за перфектната почивка само:  фин пясък под палмови дървета, блестящо тюркоазено море и зашеметяващи места за гмуркане. Също толкова популярни и си струва да посетите крайбрежен град на Малинди, един от най-важните градове в дълбоките добре Suahelikultur.сърцето на Африка. С евтини резервации в последната минута на северния бряг на Кения мечтата ваканция 
Кения Северно  - слънце, плаж, сафари
Сред специалните атракции включват Малинди Gedi Национален парк на Геди руини и Малинди Морска Национален парк Marvel в традиционните танци на местните жители отвличане и да бъдат вдъхновени от инфекциозни ритми на барабаните в един различен свят! Едно вълнуващо сафари турне прави пътуването си до северното крайбрежие на Кения за едно незабравимо и уникално преживяване. Това е абсолютно заслужава пътуване до Момбаса, най-големият пристанищен град в Кения. Тук можете да разходка в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, принадлежащи красива стария град, старата крепост, "Форт Исус" от 16-ти Век с вграден музей посещение и чудо на легендарния бивни: огромни бивни, които служат като врата, а символ на града.

Кения - Safari център. Своите национални паркове и резервати се считат за най-добрите в Африка.чудо на величието на слонове, великолепни розови фламинго и благодатта на леопард. Можете   за бъдети  свидетел  на прекрасна гледка на дивата природа в Африка иска - на годишната миграция на над един милион диви животни. В Кения крайбрежие ще остане в паметта за дълго туристически път посети в този регион. Дева перлено бели плажове, които се простират на 480 км, измити от топлите води на Индийския океан и защитени коралови рифове - идеалното място да се отпуснете. Закупуване пътувания до Кения, ви гарантира себе си една незабравима ваканция.
Географско положение: Кения - държава, разположена в източната част на Африка, измити от източното крайбрежие на Индийския океан. На юг граничи с Танзания, на запад - Уганда, на северозапад - със Судан, на север - от Етиопия на север-изток - с Сомалия. Площта на страната - 582600 кв. м. км. На западната граница на Кения се намира езерото Виктория, на север - езерото Рудолф.
Столица: Найроби - най-големият град и бизнес център. Основните морски пристанища - Момбаса. Други големи градове - Nakuru, Kisumu, Eldoret, Thika и Nanyuki.
Езици: суахили (официален), английски език.
Религия: християни - 73%, ислям - 7%, местни традиционни вярвания - 20%.
.
Медицински Изисквания: Препоръчително е (но не задължително) да имат валидна ваксинация срещу жълта треска. Противомаларийните наркотици Lariam профилактика е препоръчителен характер. И започнете да приемате хапчета за една седмица преди пристигането си в Кения, за целия период на пребиваване в страната, както и най-малко две седмици след завръщането на една таблетка на ден в седмицата.
Във всички, повече или по-малко големи градове са аптеки, но лекарства в Кения са скъпи, така че е желателно да се вземат туристите с необходимите резерви за себе си.

Време: Климат: под-екваториален. Климатът в Кения, е на континента най-благоприятните в Африка. През деня температурите рядко под 24 градуса  На брега климатът е влажен и горещ. В централната част на страната могат да бъдат много студени нощи и дните са горещи и сухи. Perfect в областта най-посещаваните от туристи, времето почти винаги е там, не би било твърде горещо или твърде студено. През годината в Кения, има два дъждовни сезона: кратък (от октомври до декември) и дълга (от март до началото на юни). Дъждовете обикновено започват следобед, а друг път на слънцето грее ярко. Най-вали дъжд, на брега на океана и на запад, в планинските райони (1500-2000 мм) .. В Найроби, денят температура непрекъснато варира от 14 C до 28 C през юли и от 14 C до 27 ° C през януари.

CLIMATE TABLE
January
February
March
April
May
June
July
August
Sept.
October
Nov.
December
Nairobi
24
26
26
24
23
22
21
22
24
25
23
 
Mombasa
32
32
33
31
29
29
28
28
29
30
33


Валута: кенийски шилинг (KSH). Един шилинг = 100 цента. Кенийски шилинга не могат да се внасят или изнасят от него. Оцени в клона на банката на летището можете да промените кенийски шилинга на валутата на сравнително благоприятна. Валута може да се обменя в някоя банка, а от 2006-та във всички тези точки се приемат банкноти в САЩ освобождаване не по-рано от 2001-та На улицата да се обменят пари е забранено, паспорт и в обменните бюра се изисква да се покаже a. Ние приемаме всички основни международни кредитни карти.
Приблизителният размер на $ 1 = 60-65 KSH.
Митници: Безмитен внос на: цигари - 200 стоки, алкохолни напитки - 1 бутилка, парфюми и тоалетна вода - 600 грама. Вносът на плодове, разсад и семена, наркотици, взривни вещества, огнестрелни оръжия и играчки, като го имитират. Износът на слонова кост, износът на животински кожи. Внос на чуждестранна валута е неограничен, но се изисква декларация; национално - е забранено.
Електричество: 240V напрежение, включете стандартен английски. В хижи и Camp (Safari) да електричество от генератор и изключване за през нощта. Стаите са с една свещ.
Население и култура: Кения е пъстра смесица от култури и народи. Днес в Кения, дом на около 26 милиона, четиридесет представители на етнически групи. Въпреки това, повечето от тях са банту, и Niloty Kushity, азиатци, араби и европейци са малцинство.
Кухня: Кения кухня е много разнообразна, исторически дължи на арабски, азиатски и европейски влияние. Ресторанти на всички хотели и подаде предлагат добър избор от месни и рибни ястия, гарнитура обикновено се сервира върху ориз, царевица, боб, спанак, различни зеленчуци, широка гама от вълнуващи вкус на плодове - манго, папая, ананас и т.н. На брега, които обикновено се използват морски дарове. Превръщане на пътуване до Кения, трябва да посетите едно от най-популярните izvetnyh и ресторанти в света - "хищници", където туристите се опитват да осигурят на месо от диви животни - антилопи, крокодили, щрауси, камили и т.н. Пиенето на местно направени ("Чанг") има достатъчно отличителен вкус и е популярна туристическа дестинация. Изключение прави може би само местна бира "Tusker", "Бели Cap" и бира мед "USP", както и Gin тръстика "Кения Кейн" и кафе ликьор "Кения злато". Но във всеки хотел могат да закупят алкохолни напитки.
Tipping: В Кения, където се сливат. По-добре е да наклони везните в местна валута. В ресторантите, те представляват 10% от общата стойност на поръчката. Ако решите да отидете на сафари, като краят на сума, равна на 50-10 долара на САЩ на човек на ден. Портър даде върха на около 1 американски долар, а камериерките в хотелите - $ 1 на ден.
Сувенири: Продуктите от черно и червено дърво, талк, Maasai шалове, чай и кафе.

 

Архипелага Lamu
Момбаса
Найроби
Amboseli National Park
Планината Кения Национален парк
Национален парк Масай Мара
Национален парк Nguruman
Национален парк Самбуру
езерото Виктория

Пътувания до Кения - Парк "Маунт Кения и Aberdare" - рай за катерачите. Изкачване в заснежените върхове и надолу в сухата рядка гори, може да се види нос биволи, антилопи и черни носорози. На територията на този парк е най-известният клуб "Safari", който провежда редовни пътувания пътя към Савана.
Африка винаги е привличал и уплашен в същото време човек. До този ден екскурзия до Кения на континента се считат за екзотични, въпреки че много други страни в тази част на света са известни на света туристически центрове, където местните жители са приятелски настроени и гостоприемни към посетителите. Кения по време на своята обиколка ще се срещне с ярко слънце, топло море и ще се радвам да кажа тайните на древната цивилизация.
Обикновено туристите за настаняване сафари в 4-5 * Програмата е в ложи. Manor е голям, охраняем, ограден или редове на мрежата проводник под напрежение ниско област, където жилищни къщи, бунгала, reseptsiya, барове, ресторанти, магазини за подаръци, открит плувен басейн, зона за отдих с безплатни шезлонги и чадъри. Бунгала - дървени или каменни - построен в африкански стил, те са много красиви и оригинални, като всеки е с отделен вход, голяма спалня, тоалетна, душ или вана вентилатор. Почистването се извършва ежедневно, отговорностите на персонала, въвеждане и обработка всяка вечер наркотици комар.
В Момбаса хотели са разположени на две бреговете: на юг и север. Смята се, че на юг от Момбаса предлага по-демократична форма на отдих. Има предимно 3-4 звездни хотели и икономични хотели 5 варианта.
Северно от Момбаса е по-елитарен, аристократично място за почивка. Има относително малки хотели предимно 5.4 *
Всички хотели от двете крайбрежия са разположени директно в предната част на плажната ивица в дланта горичка с басейн (или пулове), безплатни шезлонги и чадъри, барове, хранене на открито, както и друга инфраструктура (като център за гмуркане, тенис или голф игрища, магазини за сувенири и т.н.) Всички хотели предлагат всяка вечер развлечения: дискотека, акробатични изпълнения, фолклор или нещо подобно.
Храна в хотели с високо качество и безопасност.

123.BG Ltd