Екскурзии Почивки Хотели

Начало English Bulgarian Facebook
тел +359 2 980 00 32
mobile :+359 878 272 100
mobile +359 879 368 664
e-mail:office@bellatravel.eu
цена до:
ГЪРЦИЯ 2024
Ранни 40%
Хотели на Море БЪЛГАРИЯ СПА България
ХОТЕЛИ
ТУРЦИЯ 2024 ИТАЛИЯ
Екскурзии
Екскурзии,ПОЧИВКИ
BELLATRAVEL.BG
Контакти

НОВА ГОДИНА В АЛБАНИЯ 2024FAFA PREMIUM RESORT 4+* ,ДУРЪС

4Дни/3 Нощувки 599 лв.
НОВА ГОДИНА В АЛБАНИЯ 2024FAFA PREMIUM RESORT 4+* ,ДУРЪС

НОВА ГОДИНА 2024 В АЛБАНИЯ

29/12 – 01/01/2024

Х-Л FAFA PREMIUM 4*+

4 ДНИ/ 3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ + НАПИТКИ 

АВТОБУСНА ПРОГРАМА

1 ДЕН: 29/12/2023 г. Отпътуване от: Пловдив: 03:30 – ОМВ пред хотел Санткт Петербург;

София - Стадион Васил Левски в 6:00 ч. по маршрут: Перник – КПП Гюешево – Скопие – Косово - Албания. Пристигане на албанската ривиера около 18:00 ч. Настанявате в хотел Fafa Premium Resort 4+* . Вечеря. Нощувка.


2 ДЕН: 30/12/2023 г. Закуска. *По желание екскурзия до Круя и Тирана. В родния град на албанския герой Скендербег – Круя се разглеждат: старата чаршия, останките на крепостна стена от 5 век, Етнографският музей, музеят на Скандербег. Отпътуване за Тирана – столица на Албания. Автобусна и пешеходна обиколка с разглеждане на: площад Скендерберг, сградата на Операта, Националната библиотека, Часовниковата кула – символ на града, руините на Юстинияновата крепост, Двореца на културата и бившия музей на Енвер Ходжа – „забранения град“. Обратно връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


3 ДЕН: 31/01/2023 г. Закуска. Пешеходна обиколка на Дуръс – известен в България под името Драч – днес най-голямото пристанище на Албания: Венецианската кула, Римския амфитеатър – построен през 2 век от Император Траян, единствен по рода си на територията на Албания и капацитет 15 000 зрители; резиденцията на крал Зогу – Президент и първи крал на Албания; крайморския булевард с палмите – подарък на Енвер Ходжа от Фидел Кастро. Свободно време. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА Нощувка.


4 ДЕН: 01/01/2024 г. Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Цени Ранни записвания валидни до 17/11/2023 с 50% плащане при резервация или до изчерпване на промо стаите 

 

 
ЦЕНА НА ЧОВЕК, ЗА ПАКЕТ, В ЛЕВА –  ЦЕНА
На човек в двойна стая
599 лв.
3-ти възрастен в в двойна стая
540 лв.
Дете 0-2.99 г. с двама възрастни в стая
165 лв.
Дете от 3–10.99 г. с двама възрастни в стая
480 лв.
Доплащане за единична стая
280 лв.

 ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 Транспорт с комфортен автобус;
 3 нощувкa със закуска и 2 вечери на блок маса в хотел FAFA PREMIUM RESORT 4+* - www.fafa.al; /официалната /категория на хотела е 5*, но ние му даваме 4+ /;
 Всяка вечер с DJ и вкл. Напитки по време на вечеря;
 ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с богато меню, жива музика, DJ и вкл. напитки;
 Туристическа програма в Дуръс;
 Ползване на: вътрешен басейн, джакузи, хамам, сауна, парна баня и солена стая за релакс;
 Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;
 Безплатен паркинг за туристите със собствен транспорт;
 Входни и пътни такси;
 Водач от фирмата организатор;

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 Разходи от личен характер и бакшиши;
 Входни такси за обектите – общо около 5 евро;
 Трансфер от/до Пловдив: 30 лв. на човек- двупосочно;
 Екскурзия до Круя и Тирана – 15 евро, деца – 10 евро;
 Такса гориво – само, ако се наложи такава – т. 3.1 от общите условия за пътуване с Нова Турс БГ;

За допълнителните мероприятия – записването и плащането става на място, в автобуса !!! Екскурзиите се осъществяват при минимум 20 пълноплащащи туриста
При заплатена допълнителена екскурзия, но неявяване в определеното време и място за започване на екскурзията сумата не се възстановя.
 


 Забележка: За туристите, които желаят да пътуват със собствен транспорт, от цената се приспадат 100.00 лв. Те нямат включена застраховка. Доплащане за самостоятелно ползване на двойна седалка: 120 лв. Програмата е подходяща за всички туристи, с изключение на някои от допълнителните екскурзии.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40
Срок на уведомление при несъбран минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност – ВЕЧЕ МОЖЕ И С ЛИЧНА КАРТА с минимум 6 месеца валидност от датата на отпътуване за българиски граждани. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Няма визови изисквания, свързани с пътуването.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Депозит 30% от пакетната цена при записване. Ако има условия по цени ранни резервации – *ЕВ се спазват те. Пълно плащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.
УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:
• Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция до деня, следващ деня на записването и внасянето на депозит.
В случай на отказ от пътуване и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът не удържа неустойки при следните условия:
• При налагане на карантина за влизане в страната на пътуване от България или за влизане от страната на пътуване към България (парите Ви се възстановяват на 100% без удръжки, глоби, неустойки!).
• При обявяване на Инзвънредно положение във връзка с COVID-19!
• При установяване на зараза от COVID-19 на някои от пътуващите или техен близък до 14 дни преди отпътуване– позитивен PCR тест (парите Ви се възстановяват на 100% без удръжки, глоби, неустойки!).
Във всички останали случаи на отказ от пътуване и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа неустойка както следва:
От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
От 9-тия ден до датата на заминаване – 100% от общата цена на пътуването на турист.

Туроператорът „Отговорност на Туроператора“ със Застрахователно Дружество Евроинс АД, седалище и адрес на управление: гр. София, бул. "Христофор Колумб" 43, тел. 070017241, застрахователна полица № 03700100004731.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, включително и разходи свързани с COVID-19:
Поставяне под карантина от здравните власти на застрахованото лице или на негов близък, с когото застрахованото лице живее заедно или с когото са застраховани с един и същ застрахователен договор във връзка с едно и също пътуване, вследстие на лабораторно потвърден случай на Ковид-19,при условие че до началната дата на пътуването остават не повече от 14 (четиринадесет) дни.
Провеждане на домашно лечение или хоспитализация на застрахованото лице или на негов близък, с когото застрахованото лице живее заедно или с когото са застраховани с един и същ застрахователен договор във връзка с едно и също пътуване, вследстие на лабораторно потвърден случай на Ковид-19,при условие че до началната дата на пътуването остават не повече от 28 (двадесет и осем) дни.
Отказ на превозвача да настани застрахованото лице или негов близък, с когото са застраховани с един и същ застрахователен договор във връзка с едно и също пътуване, на борда на посоченето в документа за резервация превозно средство поради:
Повишена телесна температура, отчетена от превозвача преди отпътуването, или
Лаболаторно потвърден случай на Ковид-19.
Смърт на застрахованото лице вседствие на потвърден случай на Ковид-19.
Смърт на близък на застрахованото лице вследствие на потвърден случай на Ковид-19, настъпила не повече от 90 дни преди началната дата на пътуването.
Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa
Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 4.00 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 8.00 лв за престоя.
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 8.00 лева.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Албания и / или Северна Македония поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !


ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на турските колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /.
ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ: 29 ДЕКЕМВРИ 2023 г.

 

123.BG Ltd