Екскурзии Почивки Хотели

Начало English Bulgarian Facebook
тел +359 2 980 00 32
mobile :+359 878 272 100
mobile +359 879 368 664
e-mail:office@bellatravel.eu
цена до:
ГЪРЦИЯ 2024
Ранни 40%
ИСПАНИЯ 2024 СПА България
ХОТЕЛИ
ТУРЦИЯ 2024 ИТАЛИЯ
Екскурзии
Екскурзии,ПОЧИВКИ
BELLATRAVEL.BG
Контакти

КАРНАВАЛЪТ В КСАНТИ 2020

2 Дни/1 Нощувки 105 лв.
КАРНАВАЛЪТ В КСАНТИ 2020

БАБА МАРТА И  КАРНАВАЛЪТ В КСАНТИ 2020 – 3 дни / 2 нощувки

ЗАПОВЯДАЙТЕ С НАС НА ПИЩЕН КАРНАВАЛ В ПРОЛЕТНОТО КСАНТИ! С МНОГО МУЗИКА, ТАНЦИ И ВЕСЕЛИ ШЕСТВИЯ ПРЕДИ ВЕЛИКДЕНСКИЯТ ПОСТ!

ПРОГРАМА: СОФИЯ-Добърско-Банско-Гоце Делчев-КСАНТИ-СОФИЯ

Промоционална цена до 31.01.2020: 105 лв.

Стандартна цена: 115 лв.

1 ден 29.02.2020 София - Добърско - Банско -Лещен- Гоце Делчев-пещера Марата-Ксанти -София
Отпътуване от гр.София в 7:00ч. за село Добърско. Разходка в Добърско – малко селище в полите на Рила, добило популярност с църквата "Свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат", в която е изобразен Исус Христос в ракета.

Пешеходна разходка в Банско - един от най–известните зимни курорти. Тук можете да разгледате родната къща на поета-революционер Никола Вапцаров, къщата на Неофит Рилски, църквата „Св. Троица”, която е един от символите на Банско заедно с кулата и уникалния звън на камбаните. Свободно време за обяд.

Посещение на село Лещен. Разглеждане на старинното селище със запазени стари български къщи. Една от основните атракции на селото, наред с църквата, частната галерия и гостоприемната кръчма, където приготвят чудно вкусно сладко от боровинки, е глинената къща, позната сред гостите като „Къщата на Флинстоун”

Отпътуване за Гоце Делчев. Настаняване в хотел в района на Гоце Делчев. Свободно време за разходки и почивка. Вечеря с жива музика или DJ. Нощувка.
 
2 ден 01.03.2020 Гоце Делчев - Ксанти - София
Закуска. Отпътуване около 7:30 ч.за Посещение на пещарата  Маарата . Този интересен природен обект е най-голямата речна пещера в Гърция, като дължината й достига до 21 километра. По нея протича река Панега. Невероятната ѝ красота се определя от огромните, с различна форма и оцветяване, сталактити. Част от пещерата е известна още от древността. Бивник на мамут, намерен в околността, днес може да се види в Археологическия музей в Драма.

Отпътуване за град Ксанти. Живописно разположен в южния склон на Родопите, Ксанти е модерен град с древен произход и история, столица на едноименната префектура. Пешеходна разходка в старата градска част – Общинската градска галерия, Музеят на фолклора, Митрополията, кметството, църквата "Св. Продромос", площад "Антика" с множество сладкарници за традиционни гръцки сладкиши. Включване в карнавалните празници-ще имате възможност да се потопите в карнавалната атмосфера на финалното шествие - трубадури, феи, страшни или пък смешни и забавни същества се преплитат в пъстрия парад по главната улица на Ксанти, посветен на божеството Тзарос. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Цената включва:

Транспорт с комфортен туристически автобус;

-1 нощувка със закуска в хотел *** в района на Г. Делчев;

-1 вечеря с жива музика или  DJ;

-Туристическа програма в Добърско, Лещен,Банско и Ксанти;

-посещение на пещера Маара /без входна такса/

-Гранични и магистрални такси;

-водач от агенцията през цялото време

-Мед. застраховка с асистанс с покритие 2000 евро.

Цената не включва:

-Разходи от личен характер;

-Приблизителни  входни такси за посещаваните обекти:

            - Църквата в Добърско  - 5 лв.
            - Къща - музей "Неофит Рилски" – 3 лв.
            - Банско - Музей "Никола Вапцаров" – 3 лв;

Застраховка - Отмяна на пътуване - от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. -

 -Отстъпки:

Деца  до 11,99 г., настанени с двама възрастни в стая - минус 10 лв.

Доплащане:

Настаняване в единична стая – плюс 30 лв.

Забележки:

Минимален брой туристи: 40 човека;

Необходим депозит при резервация: 50% от пакетната цена;

Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване;

Лица над 85 годишна възраст не подлежат на застраховка;

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;

Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата;

Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата.Туристическата агенция  не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси.

Необходими документи:

Лична карта или паспорт с 3 месечна валидност след датата на връщане. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България;

За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

 Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 5 дни преди началната дата на отпътуване.
Начин на плащане: депозит 30% от пакетната цена, доплащане – до 10 дни преди отпътуване
Необходими документи: лична карта или валиден задграничен паспорт. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания.
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Гърция, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини. Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на гръцките партньори.

 

 

 

123.BG Ltd