Екскурзии Почивки Хотели

Начало English Bulgarian Facebook
тел +359 2 980 00 32
mobile :+359 878 272 100
mobile +359 879 368 664
e-mail:office@bellatravel.eu
цена до:
ГЪРЦИЯ 2024
Ранни 40%
ИСПАНИЯ 2024 СПА България
ХОТЕЛИ
ТУРЦИЯ 2024 ИТАЛИЯ
Екскурзии
Екскурзии,ПОЧИВКИ
BELLATRAVEL.BG
Контакти

Пътеводител ИСПАНИЯ

Пътеводител ИСПАНИЯ

Слънце, вода и забавления: на испанското крайбрежие е идеалното място да се насладите на водни спортове.
Има три seaboards да избирате от: Средиземно море, Карибско и Атлантическия океан, с изключителен климат и брегова линия, която предлага цял свят на възможности. И особено, ако сте един от онези хора, които вярват, че плажът не е само за разположена около.


Испания брегове

Коста Брава
Коста Дорада
Коста Барселона
Коста Бланка
Коста де Валенсия
Costa Azahar
Коста дел Сол
Коста де ла Луз
Коста де Алмерия
Costa Tropical
Коста Калида
Балеарски острови
Канарските острови
Rias Baixas
Коста DA Morte
Голфо Ártabro
Rias Altas
Costa Verde
Коста де Кантабрия
Costa Vasca

Коста Брава, между Mediterranenan и Пиренеите, е популярно прието име на крайбрежните райони на провинция Жирона.

Неговата природа, климат и история създават настройка странно, натрапчива красота, която е трудно да се разбере, но това никога не успее да съблазни, с буйна растителност, подпряна на синьо и зелено необятността на морето. Точно до ръба на морето, виси на многократно през резки скали, на други в реалната близост на плажовете, растителността рисува с фин златист пясък зелено, смесване с охра на земята, вътрешността на страната, и заедно с доминиращия пейзаж. 16 º C на средната годишна температура с умерени валежи, и на 2,500 часа на слънце, че осветяват на историческо-художествени следи, припомня съществуването на един забележителен миналото, са само на видими аспекти на реалност, че има един скрит импулс чакат да бъдат открити . Нейните 214 километра от бреговата линия участък между Бланес на юг, заобиколен от Ел Маресме и Ел Montseny и Portbou на север, на френската граница. Плажове, заливи, скали и гори седне сред известни места като S'Agaro, Тоса де Мар, Begur, Кадакес и Portlligat. Модерна туристическа инфраструктура на района се превърна Коста Брава в един от най-популярната туристическа destinations.a Испания

Лорет де Мар (Girona)

Град плаж, който разполага с всички услуги и съоръжения от типа на този плаж. Заобиколен с голям избор в ресторанти и барове, които се намират в близост до крайбрежната алея, с ресни с палмови дървета.
Вид на плажа

Състав: Sand пясък: Бял

Условия: спокойни води  Дължина: 2000  Ширина: 15

 
 

 

 

123.BG Ltd