Екскурзии Почивки Круизи

Начало English Bulgarian Facebook
тел +359 2 980 00 32
mobile :+359 878 272 100
e-mail:office@bellatravel.eu
цена до:
Хотели ГЪРЦИЯ 2020 Море България 2020 Спа Хотели
България
Почивка ТУРЦИЯ 2020 Екскурзии 2020 ДУБАЙ Есен 2020
Абу Даби
Контакти

Хотел Силвър Хаус 4**** СОФИЯ

 Хотел Силвър Хаус 4**** СОФИЯ

 Хотел Силвър Хаус 4**** СОФИЯ

Разположен в Бизнес района на столицата, в непосредствена близост до основните бизнес комплекси и конферентни центрове, Силвър Хаус е единственият хотел в София заобиколен от зелени паркове и в същото време на ръка разстояние от центъра на столицата. Уникалното местоположение между Бизнес Парк София, Ийст Парк Трейд Център, Национален Дворц на Културата и Интер Експо Център, както и близостта му до Международно Летище София, го прави особено предпочитан пред останалите хотели в София. Той е изцяло ориентиран към бизнес клиента и предлага отлични условия за работни срещи и фирмени мероприятия

Стаи и апартаменти
На своите гости комплексът предлага 68 стилно обзаведени стаи и 35 апартамента, съчетали в себе си едновременно фукционалност, елегантност и комфорт.
Всички стаи и апартаменти са изключително светли, разполагат с индивидуален контрол на климатичната система, персонален сейф, мини бар, сателитна телевизия, електронна заключваща система, интернет връзка, директна телефонна линия, луксозно обзаведена баня.
За по голям комфорт, стаи за непушачи са на разположение на нашите гости.

В ресторант БИЖУ на хотел Силвър Хаус може да се потопите в елегантна и уютна обстановка, съчетана с отлична кухня и богата селекция от български и чужди вина, гарантиращи едно уникално преживяване.

Лоби бар
След натоварен ден, мястото където може да се отпуснете и прекарате няколко часа в приятна компания и чаша изискано питие е Лоби бар „Силвър Хаус”.
Лятна тераса
Има едно място в София, където птичките пеят, където погледа ти среща зеленината на възродената природа, а аромата на цъфнали цветя и дървета допълва усещането, че си попаднал в Рая.... Лятната тераса на Ресторант БИЖУ в Хотел Силвър Хаус!

 

МЕСЕЦ НА ОТВОРЕНИТЕ ЗАЛИ
 
Хотел Силвър Хаус подава ръка на българския бизнес.
 
През месец Февруари  ние отваряме вратите на залите си БЕЗПЛАТНО за Вас!
 
Промоционалните условия са валидни при, при условие че има заявени:
 
две кафе паузи и един обяд на делегат на ден – при наем на зала за цял ден
 
една кафе пауза и един обяд/вечеря на делегат на ден – при наем на зала до 4 часа.
 
 
КОНФЕРЕНТНИ УСЛУГИ
 
За успешното провеждане на Вашите бизнес мероприятияХотел Силвър Хаус Ви предлага оптималните решения, съответстващи на Вашите изисквания и отговарящи на целта на мероприятието.

На Ваше разположение са 6 обновени конферентни зали с капацитет от 15 до 100 човека, оборудвани със съвременна техника, високоскоростен безжичен интернет, климатизирани и с дневна светлина

 

 

Капацитет и подредба на залите
 
Зала
Етаж
Площ в кв.м
Светлина
Капацитет
П-образно
Класна стая
Кръгла маса
Театър
Силвър хол
0
77 кв.м
не
45
65
50
90
Кристал хол
1
75 кв.м
да
45
60
50
100
Емералд хол
0
39 кв.м
да
18
18
20
-
Зала Лоби
0
62 кв.м
да
30
30
35
60
Зала 305
3
35 кв.м
да
15
15
18
-
Зала 307
3
35 кв.м
да
15
15
18
-

 

123.BG Ltd