Екскурзии Почивки Круизи

Начало English Bulgarian Facebook
тел +359 2 980 00 32
mobile :+359 878 272 100
e-mail:office@bellatravel.eu
цена до:
Почивки ГЪРЦИЯ
Лято 2018
Ранни записвания
ДУБАЙ 2018 Почивки Турция
Лято 2018
автобус и самолет
АНТАЛИЯ 2018
3,4,6,7 нощувки
самолет
Почивки в България
на море
Почивки ИТАЛИЯ
хотели самолет
Контакти

СЪРБИЯ-Великден в СЪРБИЯ и град Суботица - Великолепният град на Войводина!

4 Нощувки 549 лв.
СЪРБИЯ-Великден в СЪРБИЯ и град Суботица - Великолепният град на Войводина!

 

София – Белград - Суботица – Келебия – Палич – Сегед - София

5 дни / 4 нощувки / 4 закуски / 1 обяд / 3 вечери 
от 549.00 лв.

Република Србиja, Добродошли”!Суботица е град в областта Войводина, разположен в северoзападната част на Сърбия. Градът е известен със своята архитектура, представена от различни стилове, от готика до Aрт Нуво, означаващ „какво ново в изкуството”. Богатото културно наследство, пищно украсени сгради, eвропейски дух и чар – това отличава града и го прави така очарователен. Четирите църкви, в които се изповядват различни религии са израз на толеранс към релегиозния култ в града. Именно заради това Суботица се определя, като един интересен и красив град. В околностите на град Суботица има две езера: езерото Палич със золоогическата си градина, спортни терени, алеи за разходка и езерото Лудас - защитен природен резерват, в който може да се срещнат редки птици. Градът и района около него е известен с така наречените „Пясъчни вина”, които се отглеждат на пясъчен терен и от там идва наименованието им.

Да опознаем Войводина – място, където се срещат различни религии, нрави, разбирания и традиции! Посрещнете ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ по един малко по - различен начин. Спестете си приготовленията, вижте нови интересни места, насладете се на вкусни ястия и гозби, дегустирайте руйно червено винце и вижте на кой ще се падне „бияча“ в съседна Сърбия. Суботица е град в областта Войводина, разположен в северoзападната част на Сърбия. Градът е известен със своята архитектура, представена от различни стилове, от готика до Aрт Нуво, означаващ „какво ново в изкуството”. Богатото културно наследство, пищно украсени сгради, eвропейски дух и чар – това отличава града и го прави така очарователен. Четирите църкви, в които се изповядват различни религии са израз на толеранс към релегиозния култ в града.

ДАТАЦЕНА 
03.06.2017549.00 лв.

 

     Да опознаем Войводина – място, където се срещат различни религии, нрави, разбирания и традиции!
     
Програма
 
1 ден София – Белград
Отпътуване в 07.30 ч. от София, пл. Св. Ал. Невски, в посока Калотина – Ниш – Белград. Пристигане в сръбската столица и начало на панорамна и пешеходна обиколка на Белград, градът, разположен на двете реки – Сава и Дунав - включваща модерния център Нови Београд, историческия център със Скупщината, намираща се на площад Теразие, търговския център с площада на Републиката, Студентски площад, Стария и Новия съд. Разходката продължава из живописния парк Топчидерско бърдо, Крепостта Калемегдан – най- старото и забележително място в града, площад Освобождение, площад Славия, площад Николу Рашица и посещение на храма Св. Сава. Свободно време. Настаняване в хотел. По желание и срещу допълнително заплащане вечеря в традиционен ресторант „Стара колиба“. Нощувка.
2 ден Белград – Суботица – винарна „Дворецът на вината“
Закуска. Отпътуване за Суботица. Пристигане в този великолепен град на Войводина. Предвидена е разходка из историческия център на Суботица, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурния дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православния храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от необарока, класицизма и по – модерни, от XX-ти век. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на девет марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet and Black Bermet and Black Burgundac. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Настаняване в хотел Patria ****. Вечеря с жива музика и Су бенда. Нощувка.
3 ден Суботица –Келебия – Палич - Суботица
Закуска. Отпътуване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там, освен че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета с впряг. Продължаване за Палич, град – курорт, разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия, и известно със своите кални бани и СПА центрове. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалният павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Посещение на зоологическа и ботаническата градина, която представлява сбор от местни широколистни и иглолистни растения. Свободно време за разходка и почивка. Вечеря с жива музика и Су бенда. Нощувка.
4 ден Суботица – Сегед - Суботица
Закуска. Свободен ден или по желание и срещу допълнително заплащане, екскурзия до Сегед, която включва разходка из центъра на третия по големина град на Унгария: площад Сечени – един от най - атрактивните и най-големите площади в Централна Европа, сградата на Кметството, моста над р. Тиса. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря с жива музика и включени напитки под звуцита на музиката на бенда Златне струне. Нощувка.
5 ден Суботица - София

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Цената включва:
  • транспорт с автобус, 4 нощувки със закуски в хотел 3/4****, 1 обяд в конеферма в Келебия с жива музика и вино, 3 вечери със жива музика, като вечерята на 05.06. е с включени напитки, дегустация на 9 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“, посещение на зоологическата градина в Палич, водач от агенцията, туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад, мед. застраховка с покритие 5000 EUR на ЗД „Евроинс“.
Цената не включва:
  • музейни такси и разходи от личен характер:


Доплащане за:

единична стая – 97 лв.
вечеря в традиционен ресторант Стара колиба в Белгарад без напитки - 20 евро на турист
трансфер Самоков – София – Самоков - ~20-25 лв. на турист в двете посоки, в зависимост от броя на пътуващите.

при недостигнат минимален брой от 42 туристи и не по-малко от 37 тур. – 26 лв.
еднодневна екскурзия до Сегед – 25 лв. на турист при мин. 20 записани.


Парична единица на Сърбия: RSD – Сръбски динар (1 EUR ~ 120 RSD)


Описание на хотела: Хотел Patria е хотел 4**** (www.hotelpatria.rs),

разположен в идеалния център на Суботица. Комуникативното му място позволява на човек да се потопи в атмосферата на историческият център на града и да се усети уникалната смесица на архитектура, традиции и разбирания от Централна Европа и Балканския полуостров. Стаите са удобни и просторни. Ресторант Vojvodinian предлага местна и интернационална кухня, а ако искате да се отпуснете с питие или парче торта, можете да го направите в кафе - сладкарница Makarena.


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 42 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.


Начин на плащане: депозит – 150 лв. до 10.03.2017 г., доплащане - до 20 дни преди отпътуване. 

123.BG Ltd