Екскурзии Почивки Круизи

Начало English Bulgarian Facebook
тел +359 2 980 00 32
mobile :+359 878 272 100,
e-mail:office@bellatravel.eu
цена до:
ГЪРЦИЯ Лято 2018
Ранни резервации
ДУБАЙ 2018 EГИПЕТ 2018 СПА ХОТЕЛИ БЪЛГАРИЯ СКИ КУРОРТИ
хотели
ЕКЗОТИКА VIP Контакти

Екскурзия до Китай Пекин - Сиян - Лоян - Шанхай

11 Дни/8Нощувки 3305 лв.
Екскурзия до Китай Пекин - Сиян - Лоян - Шанхай

Китай 

Пекин, Сиян, Лоян и Шанхай

Последни 5 места по новата програма, (без Хонг Конг) на изключително добра цена от 1690 евро с дата на заминаване 16.11.2017

дата на заминаване16.11.2017г.

Програмата е отлично балансирана и съчетава посещения на древни исторически обекти, като Великата Китайска стена, най-големия градски площад в света „Тян Ан Мън”, Забранения град, Теракотената армия, както и ще Ви запознае с космополитния дух на големите мегаполиси, като Шанхай и Хонг Конг.

 Пакетът включва всички турове по програмата
• Обзорна екскурзия на Пекин с посещение на Площада Тян ан Мън, Забранения Град и Летния дворец;
• Посещение на Великата Китайска стена;
• Посещение на Пещерите Лонгмън;
• Разглеждане на манастира Шоа Лин;
• Обиколка на Сиян с разглеждане на Голямата Пагода на Великата Гъска;
• Еднодневно посещение на Теракотената армия;
• Целодневна обиколка на Шанхай с включено разглеждане на Храма на Нефритения Буда, градините Yuyuan, посещение на фабрика за перли, телевизионната кула и свободно време за пазаруване по най-известния крайбрежен булевард Nanjing Road;
• Еднодневно посещение от Шанхай на гр. Жужижао, наричан „Венецията на Изтока“;
• Включени са всички входни такси за обектите по програмата;
• Пътуване с влака стрела;
• Придружител от туроператора, който ще помага с превода на място от английски език;

 Разписание на полетите с АК Turkish Airlines:
16.11 TK 1030 София 21:15 – Истанбул 23:50
17.11 TK 020 Истанбул 02:10 – Пекин 16:25
25.11 TK 027 Шанхай 23:15 – Истанбул 06:20 – на следващия ден
26.11 TK 1027 Истанбул 08:35 – София 08:50

  ДАТА                    ЦЕНА 

16.11.2017         1690 € 


Цената включва:

самолетен билет с Турски авиолинии София - Истанбул - Пекин;
Шанхай– Истанбул – София с летищни такси
8 нощувки със закуски в подбрани хотели 4* - 3 н. в Пекин
(Beijing Plaza или подобен ), 1н. в Лоян ( Luoyang Peony Hotel
или подобен) 2 н.в Сиян ( Xian Skytel Hotel или подобен ), 2 н. в
Шанхай ( Shanghai Days Hotel или подобен)
Вечери по маршрута в местни ресторанти с китайска храна и
включена чаша безалкохолна напитка или бира
Трансфер Пекин – Лоян с влак стрела
Трансфер Лоян - Сиян с влак стрела
Трансфер Сиян – Шанхай с влак стрела
Климатизиран транспорт
Входни такси за музеите и обектите по програмата
Екскурзоводско обслужване с превод на български език по време на
програмата

Всички трансфери, упоменати в програмата
Медицинска застраховка с асистанс с покритие 10 000 евро на човек
със ЗАД „Армеец“
Водач от туроператора по време на цялото пътуване, който ще
превежда на български език

Цената не включва:
бакшиши за екскурзоводите, хотелите и ресторантите – 30 евро / 60
лв, заплащат се предварително в България.
билет за спектакъла «Династията на Златната Маска» в Пекин с
включен трансфер – 40 евро/78 лв на човек (при минумум 10 записани
туриста).
посещене на акробатично шоу в Шанхай – 40 евро/78 лв на човек (при
минумум 10 записани туриста).
лични разходи (телефонни разговори, мини-бар и др.), неупоменати в
програмата услуги.
такса за издаване на групова туристическа виза за еднократно
влизане в страната – 60 USD на човек (около 108 лв.в зависимост от
курса на долара).
По желание застраховка “Отмяна на пътуването” – около 3 % от
пакетната цена. Застраховката се сключва в деня на записването.

Програма


1 ДЕН
16.11.2017/ София - Истанбул - Пекин
В 21:15ч. полет от София с Турските авиолинии. Кацане в Истанбул в 23.50ч.

2 ДЕН
17.11.2017/ Пекин
В 02.10ч. полет от Истанбул и кацане в Пекин в 16.25ч. Посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер и настаняване в хотел Beijing Plaza Hotel 4* или подобен. Разходка по известната Wangfujing Street съпроводена с вечеря в местен ресторант. Нощувка /1/.

3 ДЕН
18.11.2017/ Пекин
екскурзия до китайЗакуска.
Туристическа обиколка на Пекин - град с над три хилядолетна история и административен център на Китай повече от 850 години. Екскурзията включва посещение на най-големия открит площад в света - Тян ан Мън (Площад на небесното спокойствие), като на него една от важните забележителности е прочутият мавзолей на видния китайски политик Мао Дзъдун.
Подължаваме с посещение на Забранения град, известен още като Зимния императорски дворец Гугун, откъдето почти 400 години династиите Мин и Чин са управлявали страната. Със своите 980 сгради и 9999 стаи дворецът е обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство. Част от днешната обиколка е и посещението на Летния дворец - един от най-впечатляващите и големи дворци в света, с най-големия и най-добре поддържан парк в Китай, известен със своите градини и езера. Вечеря. Нощувка /2/.

4 ДЕН
19.11.2017/ Пекин
екскурзия до китай Закуска.Днес ще посетим Великата китайска стена (ЮНЕСКО) - едно от чудесата на света и символ на Китай. Подобно на опашка на гигантски дракон с височина от 8 метра, тя се извива през планини, долини и гори в продължение на повече от 9000 км. Това уникално архитектурно творение, което ясно се вижда и от Космоса, безусловно свидетелства за величието на древен Китай. Великата китайска стена е символът на Китай и мъдростта на китайския народ. Направо е невероятно как китайците са успели да построят такава велика архитектура с обикновени и прости инструменти в древноста.
Следва посещение на Нефритената фабрика и спирка за кратка фотопауза в Пекинския олимпийски парк, където може да се види отвън Националния стадион „Птиче гнездо“ (във формата на птиче гнездо) и Националния плувен център „Воден куб“, където са се провели олимпийските игри през 2008 г., след което посещение на чаена церемония.
Допълнителна екскурзия: Преди вечеря възможност за посещение на грандиозния шоу спектакъл «Династията на Златната Маска» - зашеметяваща комбинация от вода, светлина, музика и танци ( 40 евро/78 лева). Вечеря. Нощувка /3/.

5 ДЕН
20.11.2017/ Пекин - Лоян
екскурзия до китайЗакуска. Напускане на хотела. Трансфер до жп гарата и отпътуване с високоскоростен влак за Лоян в 11:02ч.
Пристигане в Лоян в 14:45ч. Посещение с разглеждане на уникалния будистки манастирски комплекс - пещерите Лонгмън (ЮНЕСКО) известни още като вратата на дракона. 1400-те пещери се намират на 12 км. южно от съвременен Лоян и съхраняват 100 хиляди будистки статуи, с размери от 25 мм. до 17 м. височина и около 2500 стели и надписи, поради което носят още името "Гората на Древните Колони". Вечеря. Нощувка /4/.

6 ДЕН
21.11.2017/ Лоян - Сиян
Закуска. Отпътуване с автобус към манастира Шао Лин, който от древни времена е център на бойни изкуства и школата по Дзен будизъм. Посещение на централния будистки храм и присъствие на кунг-фу демонстрация. Трансфер до жп гарата и отпътуване с високоскоростен влак за Сиян в 18:38ч. Пристигане в Сиян в 20:04ч. Вечеря и настаняване в хотела. Нощувка /5/.

7 ДЕН
22.11.2017/ Сиян
ексурзия до китайЗакуска. Обиколката започва с посещение на едно от Новите чудеса на света - гробницата с теракотената армия (ЮНЕСКО). Изграждането на уникалната армия от над 7000 фигури, подредени за поход, започва през 246 г. и е продължило 36 години. Това уникално творение на човешката мисъл е останало скрито под земята в продължение на векове, когато случайно е било открито от местни фермери през 1974г. Посещение на магазин за изделия изработени от лак. Свободно време за разходка из стария град. Вечеря. Нощувка /6/.

8 ДЕН
23.11.2017/ Сиян - Шанхай
Закуска. Разглеждане на добре запазените стари градски стени (ЮНЕСКО) и посещение на Голямата пагода на Великата Гъска - хранилище на ценни будистки ръкописи. Трансфер до жп гарата и отпътуване с високоскоростен влак за Шанхай в 15:11ч. Пристигане в Шанхай в 21:26ч.
Вечеря, след което настаняване в хотела. Нощувка /7/.

9 ДЕН
24.11.2017/ Шанхай
екскурзия до китай Закуска. Целодневна екскурзия на Шанхай - финансовата столица на Китай. Наричан още “париж на Изтока” или “Китайският Чикаго, градът е дом на ултрамодерна съвременна архитектура, култура, изискани ресторанти и луксозни магазини.
Започваме обиколката с посещение на Храма на Нефритения Буда. Името му идва от двете статуи на Буда, изработени от цяло парче бял нефрит, ювелирни, полупрозрачни с тържествен израз на лицата, показват отличните умения на творците им. Градините Yuyuan - има много живописни дворове, декорирани с барокови алпинеуми, басейни, растения, като всички са свързани с коридори и проходи.
Фабрика за перли - запознаване и получаване на знания за пресните перли.
Телевизионна кула - символа на Шанхай, известната кула е открита през 1994г и е висока 468 метра.
Пазаруване по булевард Nanjing Road – започва от изкуствения кей (the Bund) в центъра на Шанхай и продължава в западна посока. По средата му се намира Народния площад. Известен със своята оживеност и модернизация, Nanjing Road печели репутацията си на "Първия търговски булевард в Китай", което е най-доброто място за пазаруване, също както са Пето авеню в Ню Йорк и Шанз-Елизе в париж. Тук могат да бъдат намерени някои от традиционните за Шанхай храна и занаяти. Разходката по този булевард завършва на кея (the Bund) - известен крайбрежен квартал и най-известната забележителност на града. Думата „Bund“ е от англо-индийски произход и означава насип на първа линия. Това е също и най-популярното място за да се насладите на вечерната гледката на града.
Допълнителна екскурзия: Акробатично шоу - ще се насладите на едни от най-добрите акробати в света. (40 евро/78лева). Вечеря. Нощувка /8/.

10 ДЕН
25.11.2017/ Шанхай - Истанбул
Закуска. Посещение на Zhujiajiao който наричат също Венеция на изтока, заради многото канали, разделящи града.
Разположен в покрайнините на Шанхай, Zhujiajiao е очарователен град с много старинни и живописни сгради, разположени от двете страни на каналите. Градът е основан преди почти 1700 години и става преуспяващ с производството си на платове и ориз. Все още има стари сгради - складове за ориз, които ни връщат назад във времето. Следобяд завръщане в Шанхай, кратко свободно време, съпроводено с вечеря, след което трансфер до летището за полет с Турски авиолинии за София през Истанбул в 23:15ч.

11 ДЕН
26.11.2017/ Истанбул - София
Кацане в Истанбул в 06:20ч. и полет за София в 08:35ч. Пристигане в София в 08:50ч.


ПАКЕТНИ ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА

Дата
На човек в двойна стая
Единична стая
Трети възрастен на допълнително легло
16.11.2017
1690 Евро / 3305 Лева
   1918 Евро / 3751 Лева
1575 Евро / 3080 Лева


Допълнителна информация:
цените са изготвени при следните валутни курсове: 1 USD = 1,75 лв.; като при увеличение или намаление на курса в размер на 5% фирмата си запазва правото да преизчисли посочените цени до 21 дни преди пътуването
Офертата важи при минимум 15 туристи.
Ваксини - няма медицински изисквания за имунизации

Срокове за анулации и неустойки:
До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
От 59 работни дни до 40 дни – 900 евро или 1760 лв
От 40 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването

Забележка: При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата на екскурзията в Китай може да претърпи промяна в реда на провеждане!

 

Екскурзия до Китай Пекин - Сиян - Лоян - Шанхай Екскурзия до Китай Пекин - Сиян - Лоян - Шанхай Екскурзия до Китай Пекин - Сиян - Лоян - Шанхай
123.BG Ltd