Екскурзии Почивки Круизи

Начало English Bulgarian Facebook
тел +359 2 980 00 32
mobile :+359 878 272 100
e-mail:office@bellatravel.eu
цена до:
Хотели ГЪРЦИЯ 2020 Море България 2020 Спа Хотели
България
Почивка ТУРЦИЯ 2020 Екскурзии 2020 ДУБАЙ Есен 2020
Абу Даби
Контакти

Пътеводител Коста Брава

Коста Брава - автентична Каталуня с курортите: Калея, Пинеда де Мар, Санта Сузана, Бланес, Ллорет де мар, Тосса де Мар - всеки с характерния си чар, природа, плажна ивица, ежедневие и нощен живот.

Калея – първият курорт и столица на Коста дел Марезме, на около 30 км от Барса, с директен влак на всеки 30 мин. за 1час сте на Площад Каталуня. Курортът ще Ви предложи разнообразен нощен живот, широка плажна ивица, голяма търговска зона с много бутици, магазини за сувенири. Това е курортът с най – дългата крайбрежна шопинг-улица в цяла Испания!

Пинеда де Мар – Курорт, в който естествено се преминава от Калея/ на 7км/ към Санта Сузана /на 4км/. Има стара част с типична атмосфера и туристическа зона, в която магазини, ресторанти, пицарии, дискотеки и нощни клубове Ви посрещат гостоприемно по време на Вашата почивка тук.

Санта Сузана - съвременен курорт с нови хотели и туристическа зона, широка плажна ивица /обществен плаж/, пешеходна зона, успоредна на плажа и на влаковата линия. Разположен на 45 км от Барселона, с директен влак на всеки 30 мин. за 1час и 10 мин.сте на Площад Каталуня.

Бланес - живописен курорт на 60 км от Барселона, със собствено излъчване, 4 км плажна ивица. Градът е израснал от местно рибарско селище с кулата на крепостта Свети Йохан.Само на 1 час и 20 мин. с директен влак до Барселона, на всеки 30 мин. Ще откриете пристанище и крайбрежна пешеходна алея с централен площад и атракции за туриста, красив залив с широка плажна ивица, a на север от курорта се редуват живописни малки заливчета, врязани сред скалите, откъдето идва името на крайбрежието “ Насечения бряг”.

Лорет де Мар - “Лас Вегас” на Коста Брава! “Ас”-ът на туризма в района! Множество хотели сред прекрасна природна и историческа даденост и съвременни атракции – Казино Ллорет де Мар, ресторанти, клубове. На 70 км от Барселона, която се достига с комбинация от автобус до Бланес и влак до площад Каталуня - с един билет и за около 1час и 45 мин. - връзки през 30 мин.

Тосса де Мар - един от най-северните и най-забележителни курорти на Коста Брава! Природа, която Ви кара да замълчите и да преглътнете уникалната красота! История, естествено вплетена и осъвременена - това е Тосса - испанският Монмартр! На около 80 км от Барселона и възможност за предвижване с 2 автобуса и влак - за около 2 часа. Но макар и отдалечена, си остава най-романтичният курорт в Коста Брава! Не се забелязва как Коста Брава се среща с Коста дел Марезме. Само където плажовете стават все по-дълги, а малките скалисти заливчета се срещат все по-рядко. От Малграт де Мар чак до Барселона брега е изцяло застроен. Всеки град има стара и нова част, които се редуват една след друга, град след град...

Малграт със своите хотели, дискотеки и борови горички плавно прелива в Санта Сусана, където старият град е разположен над новия, на планинския склон, при великолепния тропически парк с горещи минерални извори. Следва Пинеда де Мар, с дворци от ХVІ до ХІХ век. В Калела всичко е омешано-стилове,езици,епохи,почти нищо не е останало от скромното рибарско селце, каквото е била да 1925 г. Последна крепост на плажния туризъм по пътя към Барселона е тихото градче Сант Пол де Мар. Това все още е рибарско селище, спускащо се към морето по стръмни криволичещи улички. Църквата му се е запазила от разположения някога тук манастир от VІ век и се смята за една от най-старите в Каталония. На юг от Барселона лежи Коста дел Грааф. Планини, хълмове и многобройни паметници от Римско време красят крайбрежието. Една от основните забележителности е Сиджес, артистичен и фриволен, пристанище на художници и поети. Цяла година тук се вихрят карнавали, концерти и фестивали. Това е любимо място за почивка на жителите на Барселона и богатите им вили радват окото. Този курорт се смята за един от най-елегантните и привилегировани в Европа.

Maria del Mar 4* СЛЪНЧЕВА КАТАЛУНИЯ 2019

Maria del Mar 4* СЛЪНЧЕВА КАТАЛУНИЯ 2019
7 Нощувки
769 лв.
Директни полети от София – Барселона – София MARIA DEL MAR 4*, Premium Лорет Де Мар LUCKY WEEKEND– 20% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНИТЕ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ – офертата е валидна за резервации направени от 21.11 до 26.11

Слънчева Каталуния Директен чартърен полет от София Gran Flamingo Hotel 4* или подобен Лорет де Мар, Коста Брава

Слънчева Каталуния
Директен чартърен полет от София 

Gran Flamingo Hotel 4* или подобен
Лорет де Мар, Коста Брава
7 Нощувки
890 лв.
20.06 – 27.06 27.06 – 04.07
2 намерени, страница 1 от общо 1  1 

123.BG Ltd